Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Transition

7 oktober 2021 van 1:00 pm tot 5:00 pm

iMaintain Techport over slimme transitie

De tweede editie van iMaintain Techport heeft plaats op donderdagmiddag 7 oktober bij Tata Steel in Velsen. Als alle seinen op groen staan, is het evenement zowel fysiek als online te volgen. Thema is: Smart Transition. De eerste podiumgasten zijn ook bekend: Marinus Tabak (RWE), Mark Haarman (Mainnovation), Mark Denys (Tata Steel/Techport), Olof van der Gaag (NVDE), Simon Jagers (Samotics) en Daisy Beelen (Nova College). Moderatie: Dionne Ruurda en Wim Raaijen.

De industrie is volop in transitie. Veel staat in het teken van energiebesparing en de overgang naar hernieuwbare energiebronnen en alternatieve grondstoffen. Een slimmere aanpak van productie en onderhoud kunnen daar zeker aan bijdragen. Door analyse van beschikbare data kunnen installaties bijvoorbeeld efficiënter en zonder onnodige stilstand draaien. En er zijn meer mogelijkheden. Sprekers en tafelgasten geven hun visie op een slimme toekomst voor de industrie. In het voorprogramma zullen een aantal partners Smart Solutions laten zien die bijdragen aan het verbeteren van processen, veiligheid en onderhoud.  

Slimme mensen

Ook praten we tijdens iMaintain Techport over de slimme mensen die nodig zijn voor deze transitie. Hoe ziet het werk van de onderhoudsmonteur er over tien jaar uit? Ontstaan er nieuwe functies? En zijn er straks wel genoeg mensen om de transitie tot volle wasdom te laten komen?

Techniek Held 2021

Tijdens het evenement wordt de Techniek Held 2021 gekozen. Welke technicus kan op een aanstekelijke manier over zijn vak praten en anderen inspireren en enthousiasmeren? We hebben nu en zeker ook straks techniekhelden nodig om de transitie waar te maken. Ken je zo iemand, laat het ons weten! Mail de organisatie met een korte motivatie van een paar regels: redactie@industrielinqs.nl

Gegevens

Datum:
7 oktober 2021
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://imaintain.info/inschrijfpagina/imaintain-techport-2021/

Organisator

Industrielinqs pers en platform
Telefoon
020 31 22 088
E-mail
info@industrielinqs.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tata Steel
IJmuiden, Nederland + Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden