Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Software maakt het verschil?!

22 oktober 2020 van 8:00 am tot 5:00 pm

Machines en apparaten staan tegenwoordig allemaal met elkaar in verbinding. Software krijgt, naast mechanica, dan ook een steeds belangrijkere rol in de hightechindustrie en ontwikkeling van nieuwe technische producten. Systems engineering is daardoor steeds belangrijker. Niet alleen voor de hele grote bedrijven, maar ook voor het innovatieve MKB. Wanneer je vanaf het begin als systems engineer nadenkt over de machine en de business, heeft dat grote voordelen.

Maar hoe werkt dit nu in de praktijk?

High Tech NL en TNO-ESI organiseren daarom op dinsdag 17 november a.s. van 15.30 tot 17.00 uur de online bijeenkomst ‘Software maakt het verschil?!’ Tijdens deze bijeenkomst gaan diverse experts in op vragen als:

  • Hoe houd je overzicht terwijl de complexiteit steeds verder groeit en de hoeveelheid software een grote vlucht neemt?
  • Hoe ga je verder met ontwikkelen van producten?
  • Hoe positioneer je deze software-intensieve producten op de markt en hoe bepalen ze de bedrijfsstrategie

Daarnaast delen twee MKB-bedrijven, Ultimaker & Lely, hun praktijkervaring en gaan de sprekers dieper in op hun plan van aanpak

Gegevens

Datum:
22 oktober 2020
Tijd:
8:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.hightechnl.nl/agenda/webinar-software-maakt-het-verschil/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!