Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solar: Truth or dare?

7 april 2021 van 10:00 am tot 11:30 am

Geen energiebron ontkomt aan een maatschappelijke discussie. Zelfs zonne-energie niet. Landbouwgrond opofferen voor zonneparken lijkt bijvoorbeeld steeds minder gewenst. Maar wat zijn de alternatieven? En wat zijn de uitdagingen als de panelen massaal de daken of het water op gaan?  En met welke risico’s hebben investeerders in zonneparken te maken? We gaan het aan tafel ook hebben over het financieren en verzekeren van zonneparken. En wat zijn de ervaringen tot nu toe met het rendement van zonneparken.

In online talkshow Industrielinqs LIVE spreken we met Eelco Hoogduin van Groendus, Jasper Houthuijsen van RWE, Ivan Das van de Rabobank en Marcello Passaro van Kiwa. We zenden uit vanuit het Kiwa-gebouw in Apeldoorn.

We zenden uit op locatie bij Kiwa in Apeldoorn.  De uitzending begint om 10:00 en duurt tot 11:30

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!