Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solliance Day: Vision on Energy Transition

28 januari 2021 van 9:00 am tot 2:00 pm

10 jaar partnerschap in Solar Research. Op 28 januari 2021 vieren we dit met een online seminar met keynote sprekers uit overheid en bedrijfsleven.

Solliance, 10 jaar samenwerking in onderzoek naar dunne-film zonne-energie door TNO, imec en partners. Op 28 januari vieren we dit met een online seminar met keynote sprekers uit overheid en bedrijfsleven. Belangrijke spelers uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en universiteiten delen hun visie op de energietransitie.

Key note sprekers

Diederik Samsom (EC), Yuri Sebregts (Shell) Wim Sinke (TNO) en Jef Poortmans (imec) zijn de key note sprekers op 28 januari.

  • Diederik Samsom, kabinetschef van eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, verantwoordelijk voor de Europese Green Deal, deelt zijn gedachten over beleid, zonne-energie en de rol van onderzoek en innovatie in een Europese context.
  • Yuri Sebregts, Executive Vice President Technology en CTO bij Shell, zal zijn visie op de energietransitie vanuit industrieel oogpunt delen. Wat heeft de industrie nodig, meer innovatie? Meer beleid?
  • Wim Sinke, hoofdonderzoeker zonne-energie bij TNO en Jef Poortmans, Program Director PV bij imec, geven een blik op de toekomstige ontwikkelingen van zonne-energie.

Rondetafelgesprek

De dag begint met Ton de Jong (managing director TNO EnergieTransitie), Ludo Deferm (Executive Vice President bij imec) en Robert-Jan Smits (voorzitter College van Bestuur TU/e). Samen bespreken ze de energietransitie en de rol van innovatie, onderzoek en samenwerking. Solliance-directeur Ronn Andriessen sluit het plenaire programma af met een update van de huidige en toekomstige ambities van Solliance Solar Research op het gebied van dunne-film zonnetechnologieën en -toepassingen.

Meet the experts

Naast het plenaire hoofdprogramma, zullen veel van onze partners aanwezig zijn in hun virtuele stand. U wandelt langs de verschillende exposanten en presenteert een overzicht van hun werk aan de hand van live workshops, presentaties en video’s. Er is de mogelijkheid om online te chatten en videogesprekken te voeren. In contact komen met vertegenwoordigers van verschillende partners is eenvoudig.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!