Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sport innovatie congres

7 oktober 2019 van 1:00 pm tot 7:30 pm

Op 7 oktober is de High Tech Campus dé ontmoetingsplaats waar sport, innovatie en technologie samenkomen. Dit jaar staat de verbinding tussen business, sport en vitaliteit centraal. Er is een interactief programma met start-up pitches, tafelsessies, workshops, keynotes, on-stage talkshows, een start-up plein en voldoende netwerkmomenten.

Het programma wordt ingevuld met experts uit de praktijk, naast keynotes Epco Berger (founder DashTag), Tony Bosma (Topfuturist) zijn Frank van der Vloed (lid van Topteam Sport en CEO Signify), Frans Lefeber (oprichter van start-up Smart Floors), Dirk Vinken (directeur FGHS) en Gerard Rietjens aanwezig. Gerard begeleidt als embedded scientist diverse topsporters in de optimale voorbereiding naar topprestaties. Zo was hij o.a. betrokken bij de monster zwemtocht van Maarten van der Weijden en is hij onderdeel van Team Jumbo-Visma.

KIVI Regio Zuid biedt in contact met de organisatie gereduceert tarief voor de KIVI leden: tickets kosten normaal € 225 euro, speciaal voor KIVI-leden is er een korting van € 40. Kijk voor meer informatie en de tickets op https://sport-innovatiecongres.nl  Gebruik hiervoor de kortingscode Lid KIVI Engineering (let op, hoofdletter gevoelig).

Meer informatie? Bel of email ir Job Vissers 0646020183, email of drs. ing. Cor van den Bosch 06 50638128, email

Gegevens

Datum:
7 oktober 2019
Tijd:
1:00 pm tot 7:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-zuid/activiteiten/activiteit/sport-innovatie-congres-2019
Advertisment ad adsense adlogger