Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Staalbouwdag

8 oktober 2019 van 9:00 am tot 6:30 pm

Nationale Staalbouwdag 2019

Nationale Staalbouwdag

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij ingenieurs- en architectenbureaus, staalconstructiebedrijven, bouwondernemingen, professionele opdrachtgevers, producenten en toeleveranciers én overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Ook dit jaar verwelkomt de Nationale Staalbouwdag zo’n 1.600 bezoekers uit de nationale (staal)bouw.

Voor iedereen die – in beroep of studie – betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal is dit hét jaarlijkse event om frisse kennis en inzichten op te doen over de belangrijke actuele thema’s, trends en ontwikkelingen. Daarnaast is dit dé dag om bij te praten met alle bekende relaties uit de (staal)bouw en nieuwe relaties aan te knopen. Organisator Bouwen met Staal biedt hiertoe een geheel verzorgd, dagvullend programma met vakbeurs, diverse plenaire sessies en het studentenprogramma.

Bestanddelen van de Nationale Staalbouwdag:

Congres

Met lezingen en discussies over belangrijke actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen in het ontwerpen en bouwen met staal. Aan het congres wordt meegewerkt door bekende representanten uit de Nederlandse ontwerp- en bouwwereld, het onderwijs, de wetenschappen en verwante disciplines en vakgebieden.

Expo

Met stands van ruim 60 bedrijven en instellingen die actief zijn in onder meer coaten en verzinken, verbindingsmiddelen, ontwerp- en rekensoftware, engineeringsdiensten, vloersystemen, gevel- en dakproducten, stalen halffabrikaten, staalbewerking en staalbouw.

Architectenseminar

Met lezingen over actuele én verwachte opgaven en trends in architectuur met staal.

Studentenprogramma

Zo’n 400 studenten Bouwkunde en Civiele Techniek (TU, HBO en MBO) ontmoeten hun toekomstige collega’s van ingenieursbureaus en staalconstructiebedrijven op de expo en zijn getuigen van presentaties van ervaren architecten en constructeurs.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
9:00 am tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.staalbouwdag.nl/
Advertisment ad adsense adlogger