Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stand van zaken in economie en technische B2B

6 november 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

STEM Industrial Marketing Centre

STEMmingscafé #29 – over de stand van zaken in economie en technische B2B

vrijdag 06 november 2020We leven in roerige tijden. En ook technische B2B bedrijven beginnen steeds meer de gevolgen van de Covid-19 crisis te voelen. Dat toont onderzoek onder FME-leden aan.

Over dat onderzoek en andere recente cijfers rondom economie en technische B2B gaan we in gesprek met David Knops die weer als gast aan de ST@Mtafel aanschuift.

Daarbij gaan we ook zeker op zoek naar mogelijkheden om deze inmiddels ook economische crisis, het hoofd te bieden. Want laten we er geen klaagzang van maken maar de zaken eens omdraaien.

Juist nu kijken hoe je stappen kunt zetten om de waardepropositie van je bedrijf aan te passen aan de situatie die je na de corona-crisis verwacht.

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
9:30 am tot 10:30 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1867/news/view/83333/70057/stemmingscafe-29-over-de-stand-van-zaken-in-economie-en-technische-b2b.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Site:
http://www.stem-imc.com

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!