Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEM Masterclass: Marktgerichtheid loont in technische B2B

19 november 2019 van 3:30 pm tot 8:30 pm

Gratis bij eerste keer kennismaken

Dat er een relatie bestaat tussen marktgerichtheid en de prestaties van een bedrijf, bleek al uit onderzoek van Prof. Dr. Fred Langerak (Technische Universiteit Eindhoven). Maar nu is ook uit onderzoek gebleken dat de combinatie van marktgerichtheid en een goed ontwikkelde marketingfunctie leidt tot betere bedrijfspresentaties.

Masterclass
Tijdens deze masterclass worden de bevindingen van de eerste fase van onderzoek naar de marktgerichtheid van technische B2B bedrijven gepresenteerd.

Tevens gaat Dr Raymond Loohuis (Senior Lecturer Strategische Marketing & Servitization – Universiteit Twente) in op de betekenis van dit onderzoek voor de marketing praktijk van technische bedrijven en de relatie met stappen die een bedrijf kan zetten op de ladder van servitisering.

Datum, tijd en locatie
Deze masterclass verzorgen we in samenwerking met Universiteit Twente. Voor deze masterclass zijn we dinsdag 19 november te gast bij een technisch bedrijf in de regio Apeldoorn/Deventer. De exacte locatie ontvang je na aanmelding.

We ontvangen je graag vanaf 15.30 uur. Aanvang van het programma is 16.00 uur. Eindtijd circa 20.30 uur. Aan het slot van deze masterclass verzorgt onze gastheer een drankje en een broodje

Interesse in dit onderwerp en deelname?

  1. Leden van STEM Industrial Marketing Association kunnen zonder meer kosteloos deelnemen en kunnen zich via deze link aanmelden voor deze masterclass of hun afwezigheid doorgeven.
  2. Nog geen lid? Bekijk dan hier de verschillende lidmaatschappen en de overige ledenvoordelen.
  3. Door zelf te bepalen hoe het met de marktgerichtheid van de eigen organisatie gesteld is. Daarmee neem je tevens deel aan het tweede deel van het onderzoek van STEM en Universiteit Twente naar de marktgerichtheid van technische bedrijven. En deelnemers aan dit onderzoek nodigen we uit om kosteloos deel te nemen aan deze masterclass.

 

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
3:30 pm tot 8:30 pm
Kosten:
Gratis bij eerste keer kennismaken
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1883/news/view/80661/70057/stem-masterclass-(extra)-marktgerichtheid-loont-in-technische-b2b.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!