Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEM Masterclass over mythes rond (industriële) marketing: Marketing is reclame.

11 februari 2020 van 3:00 pm tot 8:30 pm

Gratis bij eerste keer kennismaken
STEM Industrial Marketing Centre

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook best wel heel wat mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we dieper in tijdens de vier masterclasses in 2020. Deze spitsen we natuurlijk ook toe op industriële marketing. Tijdens deze eerste masterclass in het nieuwe jaar ontdekken we de waarheden en onwaarheden van de mythe ‘marketing is reclame’.

Mythe 1: Marketing is reclame
Tijdens deze eerste masterclass van 2020 gaan we in op de mythe rond marketing dat dit voornamelijk met reclame/communicatie te maken heeft.

Vanuit langjarig onderzoek door Validators geeft Martin Leeflang inzicht in de effectiviteit van verschillende communicatie-instrumenten, -middelen en -media en wat Mental Market Share is en doet voor jouw technische B2B organisatie.

Anton Slager (Laarhoven Design) geeft vervolgens zijn visie op het nog effectiever maken van één van die middelen: beurzen en tentoonstellingen.

Daarnaast gaan we natuurlijk de mythe ‘marketing is reclame’ nader bekijken en met elkaar ontdekken wat de waarheid is.

Deelnemen?
Deze masterclass organiseren we samen metLaarhoven Design en Validators – onze gastheren van deze middag en met SMEI Europe en Vereniging Industrie Pers (VIP). Leden van deze verenigingen en van STEM Association kunnen dan ook kosteloos deelnemen aan deze masterclass.

Relaties van onze sprekers en gastheren van Laarhoven Design en Validators kunnen deelnemen door de toegezonden code bij aanmelding in te vullen.

Leden van SMEI, VIP en van STEM Association kunnen kosteloos deelnemen aan deze masterclass.

Geen lid van een van deze verenigingen maar wel interesse in deelname? Kom dan een keer (gratis) kennismaken: https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-masterclasses

 

 

Gegevens

Datum:
11 februari 2020
Tijd:
3:00 pm tot 8:30 pm
Kosten:
Gratis bij eerste keer kennismaken
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
http://bit.ly/stem-masterclass-marketing-is-reclame

Locatie

laarhoven Design
Utrecht, Nederland + Google Maps
Website:
www.laarhovendesign.nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!