Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEM van de Master: Strategisch duurzaam ontwikkelen vanuit de eigen organisatie

23 september 2021 van 3:00 pm tot 5:30 pm

Een alarmerend rapport van het IPCC over klimaatverandering en de inmiddels zichtbare gevolgen daarvan. Ook weer deze zomer met wateroverlast, grote hitte en bosbranden.

De roep om duurzamer produceren en consumeren en een circulaire economie wordt groter. Maar is met duurzaamheid en circulariteit wel business te bedrijven?

Vier masters laten hun stem hierover horen tijdens verschillende STEM van de Master’s, die we dit najaar organiseren rondom de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit.

Duurzame impact op organisaties
Tijdens de eerste van dit vierluik, laat master Gabby van Meer zijn stem horen over onder meer de toepassing van het Raamwerk voor Strategische Duurzame Ontwikkeling (RSDO) binnen assetmanagement. Binnen jouw eigen organisatie dus.

Hij zal daarbij tevens een toelichting geven op duurzaamheid en circulariteit in algemene zin en op de rol van assetmanagement en jouw eigen bedrijfsmiddelen daarbij.

Gabby geeft tijdens deze STEM van de Master ook handreikingen hoe je in jouw eigen organisatie aan de slag kunt met activiteiten en/of installaties waarmee je het meeste impact maakt op het gebied van duurzaamheid/circulariteit.

Dit is de eerste uit een vierluik over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit. En jij kunt bij deze en/of de andere STEM van de Master bijeenkomsten rond dit thema aanwezig zijn. Of online aan deelnemen.

Hoe deelnemen?
Lees er meer over via deze of onderstaande link. 

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
3:00 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/stem-van-de-master-gabby-van-meer-duurzame-impact-op-uw-organisatie/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bluetron, Veenendaal
De adres gegevens ontvang je na aanmelding + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!