Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmings-café – Je online schroom overwinnen

5 juni 2020 van 2:00 pm tot 3:00 pm

STEM Industrial Marketing Centre

Het STEMmingscafé is een online plaats om te ontmoeten, verbinden, elkaar te spreken – ook over de zorgen die je in deze bijzondere tijden hebt. Maar ook een plaats om te inspireren, een goede discussie of elkaar te helpen en te ondersteunen met tips.

Zonder meer krijgen we die deze keer van Maarten van der Boon. Want hij gaat in op een van de zorgen die in voorgaande edities van het STEMmingscafé geuit zijn over overvolle mailboxen en het gebrek aan tijd tussen verschillende calls en ‘online meetings’ in.

Daarvoor reikt hij ideeën en praktische tips aan, waardoor je mailbox dagelijks leeg is, je overzicht houdt over taken en afspraken en ook voldoende tijd vrij kunt houden tussen verschillende online meetings in.

Je bent van harte welkom om aan te komen waaien, te luisteren en mee te debatteren over dit onderwerp en andere zaken die tijdens dit STEMmingscafé ongetwijfeld ook weer aan de orde zullen komen. Zoals ook wel blijkt uit eerdere versies van het STEMmingscafé.

Over het STEMmingscafé
Het Stemmings-café – online wel te verstaan – is geen verplichte kost om bij te wonen. Maar een vast online-moment waarop je als professional uit de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek digitaal ‘binnen kunt lopen’. Om te luisteren of het gesprek aan te gaan. Elkaar te ontmoeten of om datgene wat je in deze bijzondere tijden bezighoudt te delen.

En je hoeft er geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, communicatie, sales, innovatie. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ‘techneut’ interesse in hebt.

Locatie
Online via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Deelnemen?
Jouw deelname is kosteloos en vrijblijvend. Hoewel we natuurlijk hopen dat je vaker langskomt en ‘blijft plakken’.

Gegevens

Datum:
5 juni 2020
Tijd:
2:00 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1883/news/view/83333/70057/het-stemmingscafe-met-als-thema-je-online-schroom-overwinnen.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!