Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEMmingscafé #18 – Een nieuwe ronde inspireren, leren, delen en ontmoeten!

21 augustus 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

Half maart ging Nederland bijna volledig ‘op slot’. Een dikke week later zijn we gestart met het STEMmingscafé. Geen verplichte kost. Wel een vast moment in de week om elkaar online te ontmoeten, elkaar te spreken en zorgen te delen.

Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid en een informeel karakter.

Een nieuwe ronde
Vrijdag 17 juli sloten we een eerste cyclus van het STEMmingscafé af. Om even stoom af te blazen. Vrijdag 21 augustus starten we met een nieuwe ronde. Waarin we de kenmerken van het STEMmingscafé gewoon weer voortzetten. Alleen misschien op een iets ander tijdstip op de vrijdagmiddag. Uiteraard informeren we je daar over.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Save the date en laat ons weten dat je er ook (weer) bij bent vrijdag 21 augustus?

Want het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ’techneut’ interesse in hebt.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!