Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEMmingscafé #24 – over de jongste cijfers rond economie en technische B2B sectore

2 oktober 2020 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Prinsjesdag is achter de rug. September zit er (bijna) op. Verkopers staan in de startblokken voor het realiseren van omzet in het vierde kwartaal.

Maar gaat dat wel lukken nu de touwtjes weer strakker worden aangetrokken om het coronavirus te beteugelen.

Wat zeggen de specialisten over de Nederlandse en mondiale economie? En wat staat bedrijven in technische sectoren te wachten? We proberen weer een gast hierover aan de ST@Mtafel te krijgen. En anders discussiëren we over de beschikbare cijfers en de betekenis ervan voor de business development van B2B-bedrijven.

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ’techneut’ interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30. Online via Teams.

Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

We stellen het op prijs als je vooraf via de button ‘aanmelden’ laat weten dat je komt aanwaaien.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!