Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STEMmingscafé – Summer challenge: ze je kennis en ervaring in voor een duurzame business case

4 juli 2021 van 8:00 am tot 5:00 pm

Gratis

Actualiteit, een goede inhoudelijke discussie en handvatten voor de dagelijkse praktijk van de deelnemers zijn de ingrediënten voor het wekelijkse STEMmingscafé.

Een formule die we in de maanden na de zomervakanties zeker verder handen en voeten geven. En graag ook met jouw hulp, kennis en ervaring tijdens onze Summer Challenge.

Daar doen we tijdens het STEMmingscafé van a.s. vrijdag samen met Gertjan Prins meer over uit de doeken.

Kom je (ook) weer aanwaaien en je stem laten horen?

Het STEMmingscafé
dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!