Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

System Engineering Days

5 maart 2021 van 9:00 am tot 2:00 pm

Gratis

Maak in twee dagen kennis met het Systems engineering werkveld

Systems engineering is de aanpak waarbij systeemdenken centraal staat. Hierbij wordt rekening gehouden met alle stakeholders en de complete levenscyclus van het systeem. Eisen, functionaliteit, architectuur van de oplossing, iteratief werken, verificatie en validatie, systeemintegratie zijn hierbij belangrijke begrippen. Benieuwd naar deze aanpak en wilt u weten hoe hiermee aan de slag te gaan? Laat u dan op 5 en 12 maart door 6 Mikrocentrum docenten rondleiden in de wereld van Systems engineering tijdens de Systems Engineering Days!

Tijdens de Systems Engineering Days heeft u de keuze uit de volgende webinars:

Webinars op 5 maart:

  • Systems engineering: hoe succesvolle systemen te ontwikkelen?
    Maarten Bonnema en Dick Terleth geven u in een uur een compleet overzicht van het werkveld Systems engineering. Daarnaast vertellen zij alles over de inhoud van de cursus Systems engineering.
  • Systems engineering voor engineers: systematische ontwerpaanpak maakt ruimte voor kwaliteit en creativiteit
    Jos Gunsing en Erik Puik delen inzichten om als projectdeelnemer complexe systeem ontwerpvraagstukken te realiseren
  • Functioneel specificeren: hoe schrijven we op wat het systeem moet doen?
    In dit webinar gaat Dick Terleth in op het belang van goede functionele eisen en de eisen die aan functionele eisen gesteld worden. Daarnaast wordt de inhoud van de Mikrocentrum cursus Functioneel specificeren en Requirements management behandeld.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!