Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Techniek Doemiddag bij Techniekmuseum Oyfo

25 januari 2020 van 1:00 pm tot 4:00 pm

Op zaterdag 25 januari organiseert KIVI Regio Oost, in samenwerking met Techniekmuseum Oyfo in Hengelo, een speciale doe-middag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar om techniek dichter bij de jeugd te brengen. De kinderen werken in groepjes en maken de volgende opdrachten:

Groep 1 en 2: De CD-tol
Groep 3 en 4: De Magische slang
Groep 5 en 6: De Zonnemolen
Groep 7 en 8: De Elektrische Bel

Na het maken van de werkstukjes is er uiteraard volop gelegenheid om rond te kijken in het museum. Deelname kost voor kinderen € 3,50 inclusief materiaal en een glaasje drinken. Ouders betalen de normale toegangsprijs van € 8,00 (kinderen t/m 3 jaar gratis).

Aanmelding van uw kind(eren) vóór 23 januari via e-mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl onder vermelding van naam, voornaam en leeftijd. Toegang uitsluitend met bevestiging van deelname. Max. 100 kinderen.

Tevens doen we een beroep op de leden van het KIVI om de kinderen te assisteren en hun passie voor techniek over te brengen. Lijkt het u leuk om hierbij te helpen? Neem dan contact op met Elfride Dijkstra voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
25 januari 2020
Tijd:
1:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-oost/activiteiten/activiteit/techniek-doemiddag-bij-techniekmuseum-oyfo

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Website:
https://www.kivi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!