Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

tender Systeemintegratie (MMIP13)

4 februari 2021 van 9:00 am tot 12:00 pm

Donderdag 4 februari 2021 organiseert de Topsector Energie Systeemintegratie een workshop voor energie-professionals. In deze online sessie bespreken we de inhoudelijke en financiële aspecten van de nieuwe 2021 tender Systeemintegratie / MMIP13 over ‘semi-autonome energiesystemen. Wat zijn de knelpunten en kansen? En welke kennis- en innovatievragen moeten worden beantwoord?

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken; deze tender willen wij namelijk zoveel mogelijk samen met u vormgeven.

Aanmelden

Meld u aan voor 1 februari door een e-mail te sturen naar Serge Santoo via . Vermeld hierin uw naam, functie en organisatie. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname en meer informatie over het programma. Let op, er is ruimte voor een beperkt aan deelnemers.

Achtergrond

De Topsector Energie zet in op missiegedreven innovatiebeleid. Een van de thema’s binnen het missiegedreven innovatiebeleid is ‘Systeemintegratie’. Systeemintegratie richt zich op het integreren van de gehele energiewaardenketen, waarbij de technische, economische, sociaal-maatschappelijke en juridische deelsystemen samenkomen in één energiesysteem. De kennis en innovatievragen zijn uitgewerkt in het Meerjarige Missiegedreven Innovatieprogramma ’Naar een robuust en maatschappelijk gedragen energiesysteem’ (Missie Systeemintegratie/MMIP 13).

Gegevens

Datum:
4 februari 2021
Tijd:
9:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.topsectorenergie.nl/agenda/workshop-tender-systeemintegratie-mmip13
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!