Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Collective Challenge

11 maart 2021 van 9:00 am tot 10:00 am

De industrie en de economie zijn in beweging. Door invloed van buitenaf zijn sommige transities versneld en gaan andere plannen deze tijd juist on hold. Het is in ieder geval een uitdagende tijd waarbij thema’s als energietransitie, digitalisering en de (technische) arbeidsmarkt ons dwingen of helpen om verder te veranderen. Hier kan innovatie een antwoord bieden op gezamenlijke vraagstukken.

Om te duiden wat die vraagstukken zijn en hoe daar vanuit verschillende partijen aan gewerkt wordt, organiseren iTanks, PortXL, Buccaneer, Maritime Delta en Havenbedrijf Rotterdam op 11 maart het online event ‘The Collective Challenge’.

We starten met de keynote van Jeannette Baljeu die namens de VVD lid is van het college van Gedeputeerde Staten waar zij onder meer de portefeuille ‘Transitie haven en industrie’ beheert. In haar verhaal zal zij duiding geven aan de gezamenlijke uitdagingen waar ‘we’ in de provincie Zuid-Holland voor staan.

Daarna gaan we de uitdaging aan en laten zien hoe in het Zuid-Hollandse innovatie ecosysteem veel daadkracht is voor innovaties in de industrie, van offshore tot in het haven industrieel complex. Elk van de evenement-partners laat tijdens dit evenement zien op welke manier en met welke partijen zij werken aan de uitdagingen waar de industrie en economie voor staan. Hierbij is veel ruimte voor interactie en discussie met het publiek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!