Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat zijn ’the moments of truth’ voor jouw klanten?

16 september 2020 van 9:30 am tot 11:30 am

Wat zijn ’the moments of truth’ voor jouw klanten? (gratis inspiratiesessie – op locatie))

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het aftersales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet.

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de ‘customer experience’. En daarbij zitten ook ‘moments of truth’. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Laat je inspireren
Tijdens deze sessie reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de ‘customer journey’ aan die inzicht geeft in die moments of truth’. De basis waarop je de juiste ‘customer experience’ voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen.

Laat je tijdens deze sessie inspireren om de principes van Customer Experience en Customer Journey toe te passen voor jouw technische B2B bedrijf. We verzorgen deze online van 09.30 tot ca. 10.30 uur.

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig de adresgegevens.

Want deze sessie houden we deze keer ‘corona-proof’ op locatie bij OpleidingsBedrijf Metaal Midden-Nederland in Nieuwegein.
Vanwege de coronamaatregelen die we op deze locatie in acht moeten nemen is een beperkt aantal deelnemers toegestaan. Vol = vol.

Maar meld je wel aan als je interesse hebt. Want wie het eerst komt…… En, benaderen we je als we deze sessie over enkele weken weer online – of ook weer op een locatie – organiseren.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn dan ook geen annuleringsvoorwaarden van toepassing. Vroegtijdig afmelden als je toch niet deel kunt nemen, stellen we wel heel erg op prijs, zodat we jouw gereserveerde plaats aan een andere belangstellende kunnen aanwijzen.

NB. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op dit formulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!