Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The NEXT product

29 september 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

The NEXT product – De dag van de productontwikkeling voor de industrie

Wat wordt The NEXT product? Of u nu een nieuw product lanceert of een bestaand product doorontwikkelt; er zijn vele keuzes te maken. Wanneer u in dit proces blijft doen wat u altijd al deed bestaat de kans dat anderen u voorbij streven. U wilt toch ook uw omzet vergroten, meerwaarde bieden aan uw klanten en nieuwe markten aanboren? Bent u benieuwd hoe anderen dat hebben aangepakt en welke technologie hierin een rol speelt? Ontdek het tijdens the NEXT product.

Het toeval geregisseerd

Er zijn bij productinnovatie 1001 keuzes te maken. Welke keuze maakt u en waar zijn die keuzes op gebaseerd? Hoe hebben anderen dat aangepakt en wat kunt u daar van leren? Met trots presenteren wij u onze sprekers. Zij hebben zelf met dit bijltje gehakt en gaan in op waarom ze gekozen hebben om hun product verder te ontwikkelen, waar ze tegen aangelopen zijn tijdens de productontwikkeling en wat de productontwikkeling heeft opgeleverd. Wat was er gebeurd als ze zouden blijven doen wat ze altijd deden? Dat vertellen deze sprekers het tijdens the NEXT product.

The NEXT product webinars

In aanloop van the NEXT product organiseren inspirerende webinars. Biedt uw organisatie technologische oplossingen en/of diensten die faciliteren bij het ontwerpen van een product. Of bent u specialist in het ontwikkelen van technologie of het produceren van het product? Sponsor the NEXT product en profileer uw bedrijf aan professionals uit de technische maakindustrie.

Bezoekersprofiel

The NEXT product richt zich op R&D managers, productmanagers, directeuren maar ook ontwikkelaars, vormgevers, constructeurs en engineers.

Mis the NEXT product niet!

Wilt u ook uw omzet vergroten, meerwaarde bieden aan uw klanten en nieuwe markten aanboren? Bent u benieuwd hoe anderen dat hebben aangepakt en welke technologie hierin een rol speelt? Ontdek het tijdens The NEXT product op 29 september.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!