Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TKI Wind op Zee LIVE – Maintenance

21 september 2021 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Op dinsdag 21 september, van 15:00 to 16:00, organiseren we de zesde editie van TKI Wind op Zee LIVE, deze keer over gaan we het hebben over onderhoud. TKI Wind op Zee LIVE wordt uitgezonden vanaf de WCM Fieldlab Zephyros AIRTuB jaarconferentie.

Wat is de weg naar zero maintenance? Welke innovaties zijn (nog) nodig om het ideaal van zero maintenance te bereiken?

Betrouwbaarheid en human capital spelen een belangrijke rol bij onderhoud(skosten). Gemiddeld zijn een derde tot een kwart van de kosten voor windenergie op zee gerelateerd aan de exploitatie en het onderhoud. Operations and Maintenance (O&M) kan verder worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door de sector op te schalen. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van offshore windparken wordt steeds belangrijker naarmate we overgaan naar een productiecapaciteit van ± 60 GW. Het uitvallen van de productie van grote volumes kan ernstige gevolgen hebben. Daarnaast spelen ruimtelijke aspecten een cruciale rol in de drukke Noordzee, waardoor het belangrijker wordt om onderhoudswerkzaamheden te verminderen. En last but not least zijn gezondheids- en veiligheidsaspecten erg belangrijk voor alle mensen die offshore windparken onderhouden.

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.topsectorenergie.nl/agenda/tki-wind-op-zee-live-maintenance

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!