Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vinden en vergelijken van vormen met 3D-optische sensoren

19 mei 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Op 19 mei organiseert TNO in samenwerking met Dutch Optics Center en SMITZH van 10:00-11:00 een online kennissessie:  ‘Vinden en vergelijken van vormen met 3D-optische sensoren’. Tijdens deze sessie krijgt u een overzicht van de technologie en producten die voor 3D-metrologie op de markt zijn. Daarnaast gaan we samen inventariseren voor welke toepassingen de bestaande apparatuur een oplossing biedt, en of er toepassingen zijn waarvoor de optimale oplossing nog ontbreekt.

Wat zijn 3D optische sensoren?

Waarschijnlijk zet u continu stappen om uw productieproces verder te digitaliseren, onder andere door het gebruik van slimme automatisering. 3D-metrologie is hierin een cruciaal stuk gereedschap. 3D-optische sensoren maken het mogelijk om vormen te vinden en vergelijken. Dit is handig als u bijvoorbeeld werkt met robots tijdens een kwaliteitscontrole of voor de automatische handling van producten. Nauwkeurigheid is essentieel om te voorkomen dat een robot misgrijpt of het product beschadigd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!