Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtueel matchmaking-evenement voor Life Sciences projecten in Eurostars

9 september 2020 van 1:00 pm tot 5:00 pm

Bent u actief in de Life Sciences-sector en heeft u interesse in het opzetten van een internationaal, marktgericht R&D-project? Geef u dan op voor het virtueel matchmaking-programma dat partner van het Enterprise Europe Network in België, Noordrijn-Westfalen of Nederland op 9 september organiseren.

Het virtueel matchmaking programma is bedoeld voor bedrijven in de topsector Life Sciences & Health die een project willen gaan indienen voor het Eurostars-programma.

In dit virtuele matchmaking-programma krijgt u de mogelijkheid om aan de hand van presentaties nauw kennis te maken met het Eurostars-programma. Denk hierbij aan:

  • aanvraagproces;
  • evaluatiecriteria;
  • tips and tricks bij het schrijven van een aanvraag;
  • (financierings-)regels van de nationale programma’s van uw internationale projectpartners.
Daarnaast kunt u uw idee toelichten of vragen stellen in een persoonlijk gesprek met Belgische, Duitse of Nederlandse Eurostars-adviseurs. U kunt ook virtuele pitches bekijken en uitnodigingen sturen en ontvangen om op 9 september een-op-een gesprekken te voeren. Deze een-op-een gesprekken worden door de matchmaking-website ondersteund.

Deelname

De registratie voor het evenement is open tot 9 september. U kunt zich nu registreren met de volgende link. Voor deelname aan de matchmaking is het noodzakelijk dat u een goede beschrijving geeft van uw bedrijf en het project dat u voor ogen heeft. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Gegevens

Datum:
9 september 2020
Tijd:
1:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtueel-matchmaking-evenement-voor-life-sciences-projecten-eurostars
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!