Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtuele handelsmissie Golfregio: Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Qatar

22 maart 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de sectoren water, energie, voedsel of gezondheid? En wilt u zakendoen en contacten op- of uitbouwen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Oman en Qatar? Neem dan van 22 maart tot en met 1 april 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW en Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, zijn de zakelijk missieleiders. Deze missie is volledig digitaal. U hoeft dus niet te reizen, maar kunt in één keer deze 3 landen virtueel bezoeken.

Deelname kan interessant zijn voor bedrijven en kennisinstellingen uit Nederland en de Nederlandse eilanden in het Caribisch gebied. Het gaat om organisaties die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Water (watermanagement, drinkwatertechnologie, afvalwatertechnologie)
  • Energie (hernieuwbare energie: zonne-energie en waterstof, schone energietechnologieën, offshore energie, energietransitie)
  • Voedsel (agri & food, tuinbouw & uitgangsmaterialen)
  • Gezondheid (e-health)

De missie richt zich op bedrijven en kennisinstellingen die:

  • een beeld willen krijgen van de kansen en mogelijkheden in de VAE, Oman en Qatar;
  • een netwerk in deze landen willen opbouwen of hun netwerk willen vergroten;
  • hun expertise willen delen om samen met partners in de regio een bijdrage te leveren aan de aanpak van de uitdagingen in de genoemde 3 landen.

EXPO Dubai 2021

Deze virtuele handelsmissie is ook de ideale opstap voor deelname aan de EXPO Dubai 2021. Vanaf oktober 2021 neemt Nederland deel aan de EXPO Dubai: de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Zes maanden lang presenteert ons land zich in deze dynamische regio onder het motto ‘Uniting water, energy and food’. Deelname aan deze expo biedt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen verschillende mogelijkheden om hun netwerk met de landen in de Golfregio te versterken. Ook vergroot het hun zakelijke kansen.

Kosten
Deelname kost 250 euro per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer). Dit is inclusief vrije matchmaking. Elke 3e en volgende deelnemer betaalt 125 euro. Voor georganiseerde matchmaking op maat betaalt uw organisatie 250 euro extra per land.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!