Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waarom vormt onbetrouwbare artikeldata een probleem bij zoveel paneelbouwers?

21 september 2021 van 1:00 pm tot 1:30 pm

Onbetrouwbare artikeldata en artikelbeheer binnen organisaties zorgt voor zeer hoge beheers- en faalkosten én irritaties. De technische industrie in Nederland heeft al jarenlang veel moeite om de productinformatie en bijbehorende informatiestromen op orde te krijgen. Veel organisaties beheren noodgedwongen op eigen kracht de productdata. Dit kan anders!

Waarom is artikelbeheer (productbeheer) zo belangrijk binnen de industrie? En welke invloed heeft de kwaliteit van artikeldata op het ontwerpproces? Wat is productclassificatie en wat zijn de voordelen? Hoe realiseer je kostenbesparing en uniformiteit met artikelbeheer? Een greep uit de vragen die tijdens deze sessie beantwoord worden.

Yellax Nederland B.V. – Theo Klaassen

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
1:00 pm tot 1:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/industrieleautomatisering/paneelbouw/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!