Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat is dat toch met marketing in technische B2B?

23 oktober 2020 van 1:30 pm tot 2:30 pm

De stemming zit er meestal goed in op vrijdagmiddag tijdens het STEMmngscafé. Maar net als in een echt café hoor je er af en toe ook wel eens een klaagzang.

En in het STEMmingscafé wordt dan geklaagd over de marketing in technische B2: ‘Managers in technische bedrijven – vaak met een technische achtergrond – hebben weinig tot geen oog voor het belang van marketing. Marketing wordt door hen vooral uitgelegd als reclame maken, een kostenpost of van weinig nut want een goed product verkoopt zich toch vanzelf’.

Wat is dat toch met marketing in technische B2B? We willen er eens zonder klaagzangen over discussiëren met managers uit technische bedrijven en marketing, sales en innovatieprofessionals die werkzaam zijn in technische B2B tijdens dit STEMmingscafé.

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ’techneut’ interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30. Online via Teams.

Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

We stellen het op prijs als je vooraf via de button ‘aanmelden’ laat weten dat je komt aanwaaien.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!