Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Waterstaatserfgoeddag

14 april 2022 van 9:30 am tot 4:30 pm

Waterstaatserfgoeddag

De Nederlandse Gemalenstichting organiseert samen met de Stichting Historische Sluizen en stuwen en STOWA een bijzonder symposium. Tijdens het symposium gaan we in op het belang van het historisch erfgoed en de betrokkenheid van waterschappen hierbij. Een belangrijke vraag die aan de orde komt, is: hoe kan historisch erfgoed invulling geven aan de huidige waterveiligheid? Daarnaast laten verschillende waterschappen zien hoe ze omgaan met het historisch erfgoed.

Het symposium is bestemd voor iedereen die als bestuurder of vakdeskundige betrokken is bij het watersysteembeheer: vertegenwoordigers van Rijk, provincies, waterschappen, gemeenten, belangenverenigingen en stichtingen. Met name studenten die geïnteresseerd zijn in waterbeheer of hierin later werkzaam willen worden, zijn van harte welkom op deze dag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin Biemans.

Aanmelden
Aan de dag zijn geen kosten verbonden maar er worden wel kosten gemaakt. Bent u aangemeld maar verhinderd, stuur dan een bericht naar Petra Angelone

 

Let op: ondanks het feit dat wij een zo goed actueel mogelijke agenda samen stellen, kan het gebeuren dat een event alsnog niet door gaat vanwege de bijzondere tijd waarin wij ons momenteel begeven.
Check het event daarom altijd bij de organisator.

 

Locatie

020tecmakerhub
Cruquiuskade 89
Amsterdam, nl
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!