Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waterstoftankstations & vergunningen

1 oktober 2021 van 1:30 pm tot 3:00 pm

Vanuit het Waterstof Veiligheid Innovatie Programma (WVIP) willen wij u graag uitnodigen voor het webinar Waterstoftankstations & vergunningen op vrijdag 1 oktober van 13:30 tot 15:00 uur.

De komende jaren wordt een forse groei verwacht van het gebruik van waterstof in de mobiliteit en daarmee de behoefte aan waterstoftankstations. Een gestroomlijnd vergunningverleningtraject is noodzakelijk om waterstof zijn beoogde rol in de mobiliteit en energietransitie te laten spelen. Veiligheid – een belangrijk element uit de vergunning – is hierbij een randvoorwaarde.

Keynote speakers uit de hoek van de initiatiefnemers, het bevoegd gezag en de veiligheidsregio’s zullen vanuit eigen expertise en ervaring een unieke inkijk geven in hoe een waterstoftankstation tot stand komt. Kennis zal worden gedeeld over vergunningen en best practices en valkuilen worden nader toegelicht.

Onder WVIP werkpakket Uniforme vergunningen is reeds een aantal handreikingen gepubliceerd voor bevoegde gezagen en initiatiefnemers om het vergunningverleningtraject voor waterstoftankstations zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als pre-read voor de workshop worden deze stukken warm aanbevolen.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor alle betrokkenen en geïnteresseerden in het vergunningverleningtraject van waterstoftankstations. Relevante doelgroepen zijn onder andere initiatiefnemers, gemeenten, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s.

Registratie

Aanmelden kunt u via de registratie knop. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname voor dit webinar.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2021
Tijd:
1:30 pm tot 3:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://waterstoftankstations-en-vergunningen.nen-evenementen.nl/

Organisator

NEN
Telefoon:
015 2 690 391
E-mail:
klantenservice@nen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden