Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welke impact heeft Corona op de Maintenance en Asset Management organisatie?

24 november 2020 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Welke impact heeft Corona op de Maintenance en Asset Management organisatie?

 

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden maatregelen genomen die ervoor zorgen dat de vraag naar producten verandert. Foodbedrijven die leveren aan de horeca merken een drastische afname van de vraag, terwijl foodbedrijven die de thuismarkt bevoorraden overuren maken. Er worden minder auto’s gefabriceerd en de behoefte aan brandstof is minimaal. Maar er zijn ook bedrijven, met name in de publieke sector, die nu juist moeten investeren in hun infrastructuur om de economie aan te wakkeren. En voor alle bedrijven geldt dat er door COVID steeds meer aandacht komt voor de persoonlijke veiligheid.

 

Ook de Beheer- en Onderhoudsorganisatie moet omgaan met een nieuwe realiteit. Anderhalve meter afstand, een stop op uitgaven en een lange termijn visie die volledig herzien moet worden. Waar ga je dan op focussen? Welke keuzes maak je en zijn die bestand tegen een eventuele nieuwe crisis?

 

Tijdens het webinar willen we een antwoord geven op de volgende vragen:

  • Wat is de impact van Corona op verschillende markten?
  • Wat is de impact van Corona op de Maintenance en Asset Management organisatie vanuit operationeel en tactisch/strategisch oogpunt?
  • Hoe kan het waardedrijvermodel van VDMXL helpen om het nieuwe evenwicht te bepalen?
  • Wat is het belang van benchmarking?
  • Hoe maak je strategisch keuzes terwijl de toekomst erg onzeker is?

 

Spreker: Remco Jonker

Remco Jonker is Partner bij Mainnovation en gespecialiseerd in complexe verbeterprojecten op het gebied van Maintenance en Asset Management, veelal in een internationale en multi-site setting. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse industrieën, landen en culturen. Hij is een bekend gezicht als spreker op internationale conferenties en mede ontwikkelaar van de VDMXL methodologie. Remco is tevens voorzitter van de NVDO Sectie Food, Beverage & Farma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!