Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welke oplossingen zijn er om te opereren in de steeds complexer wordende wereld

24 mei 2022 van 9:30 am tot 10:00 am

De actuele wensen en behoeften van de maatschappij zorgen voor een transformatie van de industrie. Dat vraagt direct vernieuwingen van diverse bedrijfsketens in het gebruik van middelen, apparatuur en instrumentatie. Met de bestaande deskundigheid en een andere samenwerking is veel te realiseren.

De actuele technologische veranderingen vormen ook een uitdaging. Het is complexer geworden om het gewenste product te leveren en zodoende wordt de industrie geconfronteerd met de huidige beperkingen van de werkwijze in de ketens.

Aan de hand van voorbeelden uit de Proces Automatisering zal Jac Opmeer aangeven, welke oplossingen gebruikt kunnen worden om de eisen van de steeds complexer wordende wereld te kunnen vervullen.

De voorbeelden hebben betrekking op het werk van het Open Process Automation™ Forum. Dat is een industriële samenwerking om de complexe Industriële Automatisering te vernieuwen. De spreker gaat in op het werk van de International Instrument Users’ Association WIB. De nieuwe kijk op samenwerking in ketens wordt hierbij opgepakt, waardoor meer flexibiliteit en effectiviteit ontstaat om met elkaar tot de juiste oplossingen voor de maatschappij te komen.

Dat vraagt een coöperatieve aanpak in alle onderdelen in de bedrijfsketens, waardoor de werkwijze in de komende jaren ook een transformatie gaat beleven.

Door Jac Opmeer, principal automation engineer bij Shell Global Solutions B.V. en voorzitter bij de WIB

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hart van Holland
Nijkerk, Nederland + Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden