Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Worksafe Gorinchem

12 april 2022 van 10:00 am tot 14 april 2022 van 5:00 pm

Worksafe Gorinchem

Worksafe Gorinchem – vakbeurs voor veilig & gezond werken

De eerste editie van Worksafe Gorinchem vindt plaats op 1-3 december 2020 vindt in Evenementenhal Gorinchem, tegelijkertijd met vakbeurs Maintenance.
Hét platform voor preventieadviseurs, facility managers, operationele managers, beleidsmedewerkers, veiligheidsdeskundigen en kwaliteitsmanagers binnen diverse sectoren op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk.

Gedurende deze drie dagen is Worksafe dé locatie waar professionals zich kunnen oriënteren op trends en technologieën binnen de markt.

Waarom bezoeken?

Worksafe Gorinchem is onderdeel van een gevestigde Europese Serie beurzen op het gebied van veilig & gezond werken. Tegelijkertijd met deze beurs vindt Maintenance plaats in Evenementenhal Gorinchem. Samen bieden deze beurzen u alle trends en technologieën op het gebied van veilig onderhoud die u nodig heeft om klaar te zijn voor de toekomst.

Raak geïnspireerd door componenten, vindt oplossingen en schud de hand met vertrouwde zakenpartners om zo uw netwerk uit te breiden.

Kennisprogramma

Dit jaar bieden we u een interessant kennisprogramma aan door onze samenwerking met toonaangevende kennispartners. Hoe kunt u uw proces nog veiliger uitvoeren en hoe kan de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf verbeteren?

Met de kennis die wij u bieden kunt u de uitdagingen van morgen aan en mogelijke vraagstukken oplossen of voorkomen!

Veilig onderhoud

Worksafe Gorinchem vindt gelijktijdig plaats met Maintenance.
Maintenance staat volledig in het teken van industrieel onderhoud en assetmanagement.

Samen bieden deze twee beurzen u een totaal aanbod voor
veilig onderhoud!

Gegevens

Begin:
12 april 2022 van 10:00 am
Einde:
14 april 2022 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.worksafe.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!