Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

XPERT Session: Design Patterns

28 januari 2021 van 7:00 pm tot 8:30 pm

In de tweede helft van de jaren ’90 waren ze het onderwerp van een enorme hype na het verschijnen van het boek “Design Patterns” van Erich Gamma. Nu, na ruim vijfentwintig jaar, is deze manier van werken nog steeds relevant. Design patterns zijn binnen object-oriented design een klassiek concept. Naast een verzameling herbruikbare ontwerp-bouwstenen vormen ze ook een gedeeld vocabulaire voor ervaren ontwikkelaars. Daarom zijn ze een onmisbaar hulpmiddel bij het ontwerpen.

Met dit in het achterhoofd presenteert Joost Bonnet op 28 januari a.s. de online XPERT Session: ‘Design Patterns‘. In deze XPERT Session zoomen we in op een drietal design patterns, namelijk:

  • Factory Method
  • Adapter
  • Observer

We staan stil bij wat er ook alweer precies mee bedoeld wordt, hoe ze zijn ontstaan, maar vooral in hoeverre ze in 2021 nog steeds relevant zijn voor jou als ontwikkelaar. Maar, natuurlijk ga je ook hands on aan de slag. Kortom: dit mag je niet missen. We hopen dat je er 28 januari bij bent. Je kunt je aanmelden door middel van onderstaand formulier. Graag tot dan!

Wat: XPERT Session ‘Design Patterns’
Wanneer: Donderdag 28 januari 2021
Hoe laat: 19.00 uur

Via: Teams, link volgt later
Verwachte lengte sessie: 1 á 1,5 uur

Gegevens

Datum:
28 januari 2021
Tijd:
7:00 pm tot 8:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.alten.nl/events/xpert-session-design-patterns/

Organisator

ALTEN Nederland
Telefoon:
040- 256 3080
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!