Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Your Future Automation

17 november 2020 van 10:00 am tot 19 november 2020 van 5:00 pm

Pepperl+Fuchs zet haar reeks digitale evenementen voort en nodigt u uit voor de tweede Online Summit

Pepperl+Fuchs nodigt u hartelijk uit op de tweede Online Summit van 17 tot 19 november 2020. De toegang tot het volledig digitaal evenement is gratis na registratie.

Het concept is vergelijkbaar met dat van het pilot-evenement dat in juli werd gehouden en de slogan blijft “Your Future Automation”, maar deze keer komen ook nieuwe subthema’s aan bod. Zo zal er bijzondere aandacht gaan naar de toenemende integratie van Operationele Technologie (OT) en Informatietechnologie (IT).

Om deze focus te benadrukken is elke dag van het evenement gewijd aan één van de drie hoofdonderwerpen. Deze worden toegelicht via keynotes, presentaties en paneldiscussies tussen deskundigen van Pepperl+Fuchs en de partnerbedrijven:

• Driving the IIoT Revolution—Challenges, Benefits and Simple Next Steps
• Digitalization in Service and Maintenance—Procesindustrie in transitie
• Next Level of Ultrasonic Technology—Intelligent, functioneel veilig en autonoom

Er is een chatfunctie beschikbaar zodat de deelnemers vragen kunnen indienen, die door de experts van Pepperl+Fuchs en haar partnerbedrijven zullen worden behandeld. Achteraf zal de aanvullende informatie zoals technische white papers, video’s en presentaties beschikbaar zijn op het online platform. Ook na het evenement zal nieuw materiaal geüpload worden. Om iedereen in staat te stellen aanwezig te zijn ongeacht hun locatie of tijdzone, zullen de onderwerpen zowel in het Duits als het Engels gegeven worden en dit zowel ‘s ochtends als in de namiddag.

“We hebben zeer positieve reacties ontvangen op onze eerste Online Summit, dus we willen natuurlijk doorgaan met dit nieuwe digitale evenement”, aldus Stefan Maus, Director Global Marketing bij Pepperl+Fuchs. ”Deelnemers mogen een breed scala aan onderwerpen en spannende inzichten verwachten van onze sprekers en industrie-experts.”

Ga naar het event

Gegevens

Begin:
17 november 2020 van 10:00 am
Einde:
19 november 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!