Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zakendoen met Duitsland

23 september 2020 van 11:00 am tot 12:00 pm

Het bewerken van de Duitse markt: met een handelsagent? Een vertegenwoordiger? Of een eigen Duitse vestiging?

De gedachte alleen al prikkelt: waarom niet de Duitse markt veroveren? Een markt met 82 miljoen potentiële klanten en een goed draaiende Duitse economie (ook tijdens de coronacrisis). Dit biedt perspectief voor Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar marktuitbreiding of marktoptimalisering. Maar hoe ontsluit en bewerk je de Duitse markt succesvol? Met een handelsagent, een vertegenwoordiger of een eigen Duitse vestiging? Juist nu is het een uitstekende tijd om dit onder de loep te nemen. Daarom is er op woensdag 23 september 2020 van 11.00 – 12.00 uur een webinar over zakendoen met Duitsland.

Programma

In dit webinar worden de verschillende vormen van afzetkanalen besproken zoals: handelsagenten, vertegenwoordiger of het oprichten van een eigen vestiging met de daarbij behorende juridische en fiscale aspecten. Ook het bewerken van de Duitse markt komt aan bod.

Advocaten van STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en GO4EXPORT vertellen jou hoe jij zaken kan doen met Duitsland.

  • Gisela Surmann, Rechtsanwältin & Fachanwältin für Arbeitsrecht
  • Alexander Crämer, Rechtsanwalt
  • Cathrin van den Hurk, Rechtsanwältin & Fachanwältin für Versicherungsrecht
  • Hans Brouwers, HTSM-liaison Duitsland, GO4EXPORT

Aanmelden

Het webinar is op woensdag 23 september 2020 van 11.00 – 12.00 uur en is gratis. Tijdens het webinar wordt Nederlands gesproken. Deelnemen? Aanmelden kan via onderstaande link. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging en op een later moment een link om deel te nemen aan het webinar.

Aanmelden

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over zakendoen met Duitsland. Daarom hebben Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer Kennispoort Regio Zwolle en STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater de handen in één geslagen.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
11:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://go4export.nl/nl/evenement/webinar-zakendoen-met-duitsland

Organisator

Go4Export
Telefoon:
088 667 01 00
E-mail:
info@go4export.nl
Website:
https://go4export.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!