Energy Storage and Distribution

Deze middag staat de samenwerking tussen België, Nederland en Luxemburg centraal. Hoe kunnen we de energietransitie samen versnellen en zijn er verschillen in doorbraak van opslag en de aanpak van de intrinsieke business case?

Onder leiding van moderator Ronnie Belmans, CEO EnergyVille, gaan we in gesprek met de koplopers uit de industrie. Ook de Europese Commissie en de nationale overheden sluiten aan; hoe draagt de regulering van de landen bij aan het behalen van de gestelde doelstellingen?

Op het podium staan topsprekers als:

  • Patrick Lammers, CEO Essent
  • Alfons Goos, CEO ABB Benelux
  • Frederik Loeckx, General Director Flux50
  • Paul Coomans, Grid Director Infrax
  • Pallas Agterberg, Strategic Director Alliander
  • Tudor Constantinescu, Principal Adviser of the Director General Energy European Commission

Het volledige programma en alle onderwerpen leest u op www.energystorageconference.eu

Reserveer www.energystorageconference.eu uw plaats en ontmoet ruim 100 decisionmakers uit de Benelux. Relaties van Industry Planner ontvangen 50 euro korting o.v.v. kortingscode IP50. De voertaal van dit congres is Engels.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!