Europese conferentie Industrial Technologies in Nederland – Creating a Smart Europe

Industrial Technologies 2016 is de grootste netwerkconferentie op het gebied van nieuwe productietechnologie, materialen, nanotechnologie, biotechnologie en digitalisering in Europa. Nederland is vereerd om gastland te zijn van de vierde Europese conferentie Industrial Technologies, die van 22 tot en met 24 juni wordt gehouden in Amsterdam RAI. De conferentie is een geassocieerd event van het Nederlandse EU-voorzitterschap in de eerste helft van 2016. Er worden meer dan 1.250 deelnemers verwacht.

Creating a Smart Europe

De driedaagse conferentie brengt ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en financiers uit Europa bijeen om samen prioriteiten vast te stellen die cruciaal zijn om innovatie en industrie in Europa te versterken: Creating a Smart Europe. De conferentie biedt een diversiteit aan plenaire en interactieve sessies. Met inspirerende sprekers, cases, studies en interessante bedrijfsbezoeken worden de bezoekers verrast met grensverleggende innovaties. Met name het matchmaking programma en de pitches bieden kansen om in contact te komen met nieuwe business partners. Het complete en actuele programma is te vinden op de conferentie pagina.

Organisatie

De Europese conferentie ‘Industrial Technologies 2016 – Creating a Smart Europe’ is een geassocieerd event van het Nederlandse EU-voorzitterschap. De conferentie wordt georganiseerd door belangrijke partijen van het Nederlandse industriële innovatieve ecosysteem: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Ministerie van Economische Zaken / FME, ondernemersorganisatie voor de technologische industrie / High Tech materialen Topsector HTSM en onderzoeksorganisatie TNO/ Digitalisering van de industrie – Programmabureau Smart Industry/ ISPT en de topsectoren Energie en Chemie / Toegepaste nanotechnologie – NanoNextNL /Materials Innovation Institute (M2i).

Why attend Industrial Technologies?

Why joining this conference? Because a competitive and high-performing industry is essential to foster smart growth and jobs in Europe and to tackle societal challenges. The way forward is to create a future industry that is based on cross-sectoral innovation partnerships, the transformative power of digitalisation and new enabling industrial technologies.

Industrial Technologies 2016 is the largest networking conference in the field of new production technologies, materials and nanotechnology in Europe. More than 1.250 high level delegates are expected to attend the conference in 2016 in The Netherlands, mainly from EU countries. The conference is relevant for representatives from:

  • industry, SMEs and start ups
  • research centers
  • universities
  • government
  • investment companies

Meer informatie over de Europese conferentie Industrial Technologies

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!