Tijdens het Machinebouw event op 12 april 2022 wordt door meerdere sprekers de digitalisering van de maakindustrie aangehaald. Rard Metz van de Koninklijke Metaalunie / Teqnow zal als plenaire spreker het programma afsluiten met ditzelfde thema.

Teqnow is de technisch dienstverlener van Koninklijke Metaalunie en ondersteunt bedrijven bij de toepassingen van de technische innovatie binnen het industriële MKB. Rard Metz is programmanager van Teqnow en komt met de betrokken leden diverse ontwikkelingen met Smart Industry en Industrie 4.0 tegen.

Presentatie digitalisering van de maakindustrie

In zijn presentatie gaat hij in op de stappen die bedrijven moeten zetten om deze innovaties effectief te kunnen inzetten. Teqnow is met deze aanpak succesvol: onlangs heeft de duizendste deelnemer zich aangemeld bij Teqnow. Dat betekent ook dat de betrokken bedrijven deze ondersteuning bij de uitdagingen in de digitalisering van de maakindustrie zien en waarderen. De spreker zal ingaan op de trends en ervaringen en de lessen voor nieuwe ontwikkelingen.

De focus in de presentatie ligt op gebruikers van machines. Er wordt kritisch gekeken naar de mogelijkheden, die men vanuit de bedrijfsketen voorgeschoteld krijgt. Rard Metz zal het proces, om een maakbedrijf te digitaliseren, weergeven in stappen.

Deze presentatie is voor maakbedrijven die verder willen digitaliseren, om met een passende werkwijze, de juiste spullen en de gewenste partners een goed resultaat voor de toekomst van het bedrijf neer te zetten. U kunt zich aanmelden voor een bezoek via deze link.

Lees ook:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!