Deelname Hannover Messe 2016

Voor de derde keer zullen de organisaties Nevat, Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum de handen ineen slaan om tijdens de Hannover Messe 2016 Hal 4 oranje te kleuren.

Voor individuele bedrijven vergt de voorbereiding van en deelname aan buitenlandse beurzen vaak grote inspanningen. Evenals in de voorgaande jaren zullen ook in 2016 Brainport Industries, Holland Innovative, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat, Hannover Consultancy, en de ministeries van Economische- en Buitenlandse zaken samenwerken om een grote Nederlandse presentatie in te richten.

De paviljoens krijgen een prominente plaats in Hal 4 van de Hannover Messe. Doel van deze samenwerking is ontzorging van de aangesloten bedrijven en versterking van de Nederlandse positie op internationale markten. Als deelnemer profiteert u van de collectieve marketing van de Nederlandse toeleverindustrie en wordt veel werk uit handen genomen.

Meer informatie over deelnamemogelijkheden vindt u op de website http://www.dutchindustrialsupply.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!