Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang staat alles in het teken van energiebesparing en duurzame energieopwekking. Het thema dit jaar is ‘Samen werken in transitie’.

9, 10 en 11 oktober vindt de vakbeurs Energie plaats in ‘s-Hertogenbosch

Iedereen lijkt bezig te zijn met de energietransitie. De beurs toont innovaties, en integrale benaderingen van duurzaam ontwerpen, bouwen en renoveren.

Aanbod op Vakbeurs Energie

Op Vakbeurs Energie vindt de bezoeker de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van:
– Inkoop en verkoop van energie.
– Verbruiksbesparende maatregelen voor productieprocessen in de industrie.
– Verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen.
– Duurzame energie.
– Energiemanagement.
– Elektrische mobiliteit.
– Wet- en regelgeving / subsidies.
– Verenigingen, instituten, opleidingen en media.

Industrial Heat and Power

Tegelijkertijd met de vakbeurs Energie vindt dit jaar de nieuwe beurs ‘Industrial Heat and Power’ plaats. De beurs heeft een zelfstandig inhoudelijk programma, bestaande uit symposia, seminars en workshops in samenwerking met brancheverenigingen en bedrijfsleven.

9, 10 en 11 oktober vinden de vakbeurzen Energie en Industrial Heat & Power plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks open van 10.00-17.00 uur.

U kunt zich hier registreren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!