Industrial Ethernet Event

Nu is Industrial Ethernet al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering.

Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche. Laat u informeren op donderdag 15 maart 2018 tijdens het Industrial Ethernet event in Nijkerk. Registreer nu voor een gratis bezoek.

Thema’s van het Industrial Ethernet event

  • Cyber Security
  • Netwerk Architectuur
  • Remote monitoring, network performance & diagnostics
  • Industriële protocollen
  • Industry 4.0, IIoT, Cloud

Ook vindt u veel praktijkcases en voorbeelden uit de industrie. De afsluitende plenaire lezing wordt gegeven door Gédo Kuiper. Hij werkt voor Tata Steel R&D als Principal Scientist en is tevens projectleider van ‘Steel 4.0’.

De transitie naar Industrie 4.0-technieken in de productie bij Tata Steel is de conceptuele fase voorbij. Iedereen binnen Tata Steel is daadwerkelijk bezig met het implementeren van Steel 4.0-technologie met als rode draad: “Hoe kom ik aan data op elke plek in elk moment?”

Bekijk het volledige programma en geef u gratis op als bezoeker. Als industrieel eindgebruiker of system integrator kunt u zich kosteloos registreren voor een bezoek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!