Vakbeurs Metaal 2017 in oktober

Mikrocentrum brengt met Metaal 2017 een nieuwe vakbeurs voor de metaalbewerkende- en verwerkende industrie. De beurs werd gelanceerd tijdens Verspanen 2020. Metaal wordt dit jaar gehouden op 10 en 11 oktober in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

Al vele jaren organiseert Mikrocentrum activiteiten om de metaalindustrie sector te versterken. Gebleken is dat het vakmanschap onder druk staat en dat kennisdeling tussen industriële bedrijven en kennisinstellingen harder nodig is dan ooit. Verbetering van het vakmanschap is van grote invloed op het behoud van werkgelegenheid in deze sector en het creëren van groeikansen. Om de metaalindustrie nog gerichter te ondersteunen heeft Mikrocentrum, in samenwerking met vertegenwoordigers uit de sector, besloten om het initiatief te nemen voor een nieuw kennis- en netwerkevenement: Metaal 2017.

De metaalindustrie kent een grote diversiteit aan technologieën, applicaties en marktgebieden in de verspanende industrie, de niet-verspanende industrie en de wereld van 3D-metaalprinten.

Metaal 2017 biedt kansen voor cross­overs tussen deelnemende vertegenwoordigers uit vele domeinen zoals verspanende en niet-verspanende bewerkingen, plaatbewerkingen, robotica, gereedschappen en Industry 4.0. Samenwerking, kennisdeling en community-vorming staan centraal op dit nieuwe kennis- en netwerkevenement.

Experts uit de metaalindustrie verzorgen een lezingenprogramma en tonen actuele innovaties. Een Meet & Match biedt kansen voor intensieve kennisdeling. Metaal 2017 wordt op 10 en 11 oktober 2017 gehouden en daarna tweejaarlijks, georganiseerd in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!