RapidPro 2019 in De Koningshof in Veldhoven

Op 13 en 14 maart wordt de beurs RapidPro 2019 georganiseerd. Behalve alle exposanten zijn er 25 expert-sprekers. U kunt gratis inschrijven.

De ontwikkelingen binnen de Digital en Additive Manufacturing gaan rap en de vraag verandert. In plaats van ‘wat kan ik met deze technieken?’ is de vraag hoe er een return on investment is te bereiken. Een teken dat de AM-industrie volwassen wordt en deze volwassenheid zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van business development, (nieuwe) materialen en hard- en software-integratie. Of ook belangrijk: de kwaliteitswaarborging en juridische aspecten als zoals het intellectueel eigendom. RapidPro promoot zichzelf als dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie.

RapidPro besteedt zowel op de beursvloer, in het congresprogramma als tijdens de nieuw toegevoegde Ask-A-Pro en Meet & Match-sessies uitvoerig aandacht aan actuele onderwerpen. Diverse technieken in alle stadia van productontwikkeling, prototyping en productie worden belicht met de focus op de concrete toepassing en return on investment. Denk aan additive en digital manufacturingtechnieken zoals 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS maar ook CNC-frezen, gieten, vacuümvormen, virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software.

Op RapidPro 2019 ontdekt u oplossingen voor:

  • Return on Investment in prototyping en Digital en Additive Manufacturing;
  • het perfectioneren van productdesign en het designproces;
  • (klein serie) productie.

Ga naar het event

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!