Robotevent automatisering van metaalbewerkende machines

Romias, specialist op gebied van productieautomatisering voor de verspanende industrie organiseert op vrijdagmiddag 12 juni een inspirerend robotevent ‘Opening the Future’. Met dit event wil de robotintegrator laten zien welke middelen zij inzet om de automatisering van de metaalbewerkende machines naar een hoger niveau te tillen.

Romias ontwikkelt en bouwt al ruim 8 jaar klantspecifieke automatiseringsoplossingen voor de verspanende industrie. Volgens Martijn Jansen van Romias is er voor veel bedrijven nog een drempel om te beginnen met de automatisering van hun machines, terwijl aan de andere kant de high-tech bedrijven al bezig zijn hun automatisering naar een hoger niveau te tillen. ‘Bedrijven die zich nog oriënteren willen we laten zien dat automatisering eerder rendabel kan zijn, dan vaak nog wordt gedacht, ook bij enkelstuks. En bedrijven die al begonnen zijn met automatisering willen we helpen om tot een nog hoger niveau te komen.’

Met haar kennis, ervaring en toepassingen op het gebied van productie- automatisering heeft Romias bij menig project bewezen complexe vraagstukken niet uit de weg te gaan. Martijn Jansen: ‘Voor een aantal toonaangevende bedrijven uit de high-tech maakindustrie is dat reden geweest om samen met ons de productie-automatisering naar het niveau van Industrie 4.0 te tillen. Naast de automatisering van de machines kan Romias ook het logistieke proces integreren in de gehele oplossing door gebruik te maken van onbemand rijdende voertuigen. Hoe we dat doen, gaan we op 12 juni laten zien.’

Vrijdag 12 juni, vanaf 13.30 uur robotevent ‘Opening the Future’.

Aanmelden kan op www.romias.nl/openingthefuture

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!