SEO/SEA voor de ingenieur

U weet het maar al te goed: het binnenhalen van nieuwe klanten is en blijft een uitdaging. Een steeds belangrijker middel hiervoor is uw website. Alleen: hoe goed uw site er ook uitziet, als niemand hem bezoekt mist u veel kansen. Misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor meer sitebezoek is een optimale vindbaarheid in de Google-zoekmachine. Wist u bijvoorbeeld dat maar liefst 98 procent van de Nederlanders als eerste naar Google gaat als ze zich oriënteren op het aanschaffen van een product of dienst? Met andere woorden: uw doelgroep zoekt, ook naar u.

Op dinsdag 31 maart 2015 geeft zoekmachine-expert Michel van Kats van Contentbureau.nl u vanaf 18.30 uur een kijkje in de wondere wereld van online vindbaarheid. Hoe zorgt u ervoor dat uw website gevonden wordt door de bedrijven die u wilt? Wat is de rol van de tekst op uw website en hoe komt u tot de optimale SEO-strategie (Search Engine Optimization)? En wanneer en hoe zet u SEA (Search Engine Advertising) in?

De Afdeling voor Commercieel Ingenieur van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs nodigt u als ondernemer uit voor de interactieve kennissessie “SEO/SEA: hoe zet u het in voor een beter vindbare website?”

Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!