Solids vakbeurs is uniek

Op Solids Rotterdam komen eindbeslissers van multinationals bijeen in het hart van de bulkindustrie. Maar ook kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken weten hun weg naar de vakbeurs te vinden. 

Groot deelnemersveld

De exposanten leveren producten op het gebied van onder andere zeeftechnologie, maalmolens, mengsystemen en drogers, maar ook opslag- en transportsystemen zoals silo’s en bigbag-installaties, bandtransporteurs, elevatoren en pneumatische transportsystemen. Andere aandachtsgebieden zijn milieu- & veiligheid en meet- & regeltechniek.

Bezoekers van de vakbeurs kunnen rekenen op presentaties van de meest toonaangevende bedrijven uit de sector. De actuele lijst van deelnemers is te vinden op de website van de vakbeurs.

Platform voor de natte en droge industrie

Gelijktijdig vindt Pumps & Valves plaats, de Nederlandse vakbeurs voor vloeistofprocessen. Bezoekers kunnen vrij over lopen naar Pumps & Valves waar specialisten in o.a. pompen, afsluiters, leidingsystemen en filters innovaties presenteren voor o.a. de olie & gas -, chemie -, metaal – en (proces)waterbehandeling industrie.

Profiel bezoeker

Solids verwelkomt beslissers van multinationals, maar ook de kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-managers en projectleiders.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!