Symposium Innovatieve technologie in de topsport

Dit Symposium Innovatieve technologie in de topsport laat u kennismaken met nieuwe technologische ontwikkelingen, die de individuele prestaties van (top)sporters of die van het team kunnen verbeteren. Daarnaast besteden we aandacht aan de organisatorische voorwaarden die nodig zijn om topsport en technologie fundamenteel samen te brengen en succesvol te laten zijn.

keynote presentaties technologische ontwikkelingen

De middag start met inspirerende keynote presentaties over de behoeften vanuit de sport en hoe technologische ontwikkelingen daarop kunnen inspelen. Na de pauze presenteren we de eerste resultaten van het TechForFuture topsport project. Afsluitend discussiëren bekende private, publieke en politieke bestuurders over de mogelijkheden tot structurele samenwerking om het (top)sport klimaat, de technologische bedrijvigheid en de regiobranding te versterken.

Technologische bedrijven

Uit een eerder symposium (februari 2013) ‘Sportief en gezond’ bleek dat onze regio door de aanwezigheid van technologische bedrijven en topsport events, de potentie heeft zich nog verder te ontwikkelen als expertisegebied voor technologie, sport en gezondheid. Om sterker te worden, is nog meer bundeling van krachten noodzakelijk.

Bekijk hier het event

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!