Techniekfestival brengt jongeren en technische bedrijven samen

Hoe ziet een baan in de techniek eruit? Tijdens techniekfestival TECHxWORLD ervaren jongeren welke uiteenlopende mogelijkheden er zijn als ze kiezen voor een technische opleiding en loopbaan. Jongeren én bedrijven kunnen zich nog tot 3 februari aanmelden.

Enthousiasmeren

TECHxWORLD wil scholieren in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs, mbo- en hbo-studenten (blijvend) enthousiast maken voor een carrière in de techniek. Tijdens het event tonen bedrijven op interactieve wijze bestaande én toekomstige banen. TECHxWORLD vindt plaats op donderdag 23 februari, in én rond de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam.

Contact leggen

Jongeren kunnen zich tijdens het event breed oriënteren op de technische arbeidsmarkt. Ook kunnen ze er terecht voor het vinden van stages, afstudeeropdrachten, bijbaantjes en minoropdrachten. Gedurende één dag komen ze aan de hand van showcases en workshops in contact met het technische bedrijfsleven van Nederland. Deelnemers zijn onder andere, SPIE, Stedin, Joulz en de gemeente Rotterdam.

Aanmelden

Bent u een technisch bedrijf dat excelleert in technische innovatie of vakmanschap? Wilt u zich profileren als werkgever bij de doelgroep van het event? Aanmelden kan hier of neem contact op met Romy Fortuin (romy@wenvh.nl of 070-4161632).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!