Industrieel Afvalwater bij BASF Antwerpen

Donderdag 31 mei 2018 werd het 6e seminar ‘Praktijk­­­cases Behan­de­ling Industrieel Afvalwater – voor en door de praktijk’ georganiseerd, een reeks symposia door SKIW, KNW en VLAKWA. Dit keer bij BASF Antwerpen NV. Lees verder voor de presentaties.

Presentaties

De procesvoering van industriële afvalwaterzuiveringen blijkt in de praktijk vaak veel complexer dan verwacht. Problemen die optreden hangen vaak samen met grote variaties in de samenstelling van het te zuiveren afvalwater, en met de kwaliteit van het actief slib in de installatie.

Dankzij diverse onderzoeken naar oorzaken en oplossingen van deze problemen, is veel kennis opgebouwd bij Nederlandse en Vlaamse bedrijven.

Deze symposia zijn dan ook bedoeld om interactief kennis uit te wisselen over praktijkcases in de industrie, waarbij een gekozen aanpak heeft geleid tot oplossing van de problemen. Dit vanuit de gedachte “waarom zouden we het wiel opnieuw uit willen vinden?”

Bron: H2O

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!