Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2017

Ooit begonnen als Vision Systems, maar al snel uitgebreid met robotica en dit jaar met motion/control. Vision, Robotics & Motion Event is al jaren het unieke gezicht van industriële automatisering.

Op deze vakbeurs vindt u alles om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren.Voor de hightech regio’s van Nederland, België en ook Duitsland is de beurs dan ook een belangrijke ontmoetingsplek om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen. De nieuwste snufjes op het gebied van camerasystemen, sensoren en robots worden gedemonstreerd en tijdens het uitgebreide congresprogramma krijgt u een kijkje in de keuken bij bedrijven die vooruitlopen met slimme ideeën.

De samenwerking tussen mens en robot in de maakindustrie wordt steeds belangrijker én intensiever. Vision, Robotics & Motion 2017 laat u dé mogelijkheden zien om de samenwerking tussen mens en robot in productie- en assemblageprocessen te versterken.

Oplossingen om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren

Toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland presenteren tijdens Vision, Robotics de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, en aandrijf- en besturingstechnieken. Daarom is Vision, Robotics & Motion hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en eindgebruikers elkaar ontmoeten.

Op Vision, Robotics & Motion vindt u oplossingen gericht op de volgende vakgebieden:

  • machine- en apparatenbouw
  • systeemintegratie
  • food, agro en pharma
  • automotive
  • logistiek
  • zorg
  • metaal en kunststoffen
  • wetenschap

Lezingen Vision, Robotics & Motion 2017

Ga naar de website van deze vakbeurs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!