Elektrotechniek beurs

Elektrotechniek beurs

Een elektrotechniek beurs bevat alle elementen omtrent elektrotechniek en is de sleutel voor vernieuwende, duurzame en comfortabele oplossingen in de toekomst. Er zijn verschillende elektrotechniek vakbeurzen met ieder een ietwat andere insteek, zowel in Nederland als ook in omliggende landen. De ene elektrotechniek beurs richt zich op de installatiebranche, de andere legt de focus meer op de ‘hardcore’ elektrotechnische apparatuur. Welke elektrotechniek beurs is juist voor u interessant?

Overigens vindt u alle industriële events met het label ‘elektrotechniek beurs’ terug op Industriekalender. Hieronder vindt u een aantal elektrotechnische vakbeurzen.

  • De Elektro Vakbeurs Gorinchem biedt de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die ze tegenkomen op de werkvloer.
  • De Elektro Vakbeurs Hardenberg 2019 is een goed event waar de elektro professional in contact komt met alle disciplines van elektrotechniek.
  • LOPEC (Large-area, Organic & Printed Electronics Convention) is een vakbeurs en conferentie voor de gedrukte elektronica-industrie. Het evenement vindt plaats in het Messe München congrescentrum.
  • De internationale vakbeurs productronica presenteert de hele waardeketen in de elektronica-industrie – van technologieën en componenten tot software en diensten.
  • Technische Industriele Vakbeurs richt zich op de maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken. Daarnaast richt dit event zich ook op engineering, industriële automatisering, personeel en organisatie.
  • Vakbeurs Electronics & Automation is de industriele vakbeurs voor industriële elektronica met de focus op testtechnologie, elektronicacomponenten, elektronicaproductie en design & engineering.
  • De vakbeurs SPS IPC Drives richt zich op systemen en componenten in de elektrische automatisering industrie. Deze elektrotechniek beurs vindt ieder jaar in november plaats in Nuremberg (Duitsland). Dit is één van de grootste elektrotechniek vakbeurzen die er bestaan.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden